What makes you fearful ?

a) Losing your Job

b) The pressure at work place

c) To balance life between work and family

d) Other things.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/09/21
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

Nothing is permanent !however Pressure at work could be undesirable !

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

(d) Other things: stop enjoying my work

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

To me both b) The pressure at work place and c) To balance life between work and family............Thanks.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

When you love what you do, nothing makes you fearful.

Muhammad Aamir Ayaz
من قبل Muhammad Aamir Ayaz , Internee , Dawood Lawrencepur Limited

Nothing, Be determined and continue what you want.....

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Nothing! I take everything as an opportunity to learn something new.