Which is user friendly software in between Indesign and corel draw software for publication a book?

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Nizamuddin , Graphic Designer , MS Educational and Welfare Trust, Masab tank Hyderabad
تاريخ النشر: 2015/09/23
Nikolai Purpura
من قبل Nikolai Purpura , Layout Designer / Real Estate Photo Editor , Sports InFocus / Harris Real Estate

Adobe Indesign specializing not only making vector graphics but most specially in layouting magazines and books.