How to present value for genuine parts with high price?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Muhammad , Parts Consultant , Zahid Tractors
تاريخ النشر: 2015/09/28
احمد محمد عبد العزيز العبد العبد
من قبل احمد محمد عبد العزيز العبد العبد , مدير شئون عاملين , الشركة العالمية للصناعات الهندسية والتكييف ـ يونيون آير جروب

Spare parts pricing includes the cost of purchase of the start date of the purchase order until the entry of the company's stores, including all expenses before you buy even entering the company's stores and the cost of buying the goods.