In giving security services,What would you choose, quality of your service or quantity of work experience?

تم إضافة السؤال من قبل James Simon , COMMERCIAL PRIVATE PROPERTY-CONSTRUCTION , PRIVATE BODYGUARD HIGH
تاريخ النشر: 2015/10/03
Muhammad Saqib
من قبل Muhammad Saqib , Brigadier General/Director (Retired) , Pakistan Army

I will chose quality of the services based on rich experience and expertise. Hope it satisfy your question?

Robert Tait
من قبل Robert Tait , Resource and Logistics Manager , wood group industrial services

Quality of service should give you the opportunity to continue gaining work experience.