What are the steps involved in the concreting process, explain?

تم إضافة السؤال من قبل Amr Zakzouk CCP - MCIArb , Sr. Contracts Engineer , Webuild SpA (Previously Salini Impregilo SpA)
تاريخ النشر: 2015/10/08
Javed Ahmed Laghari
من قبل Javed Ahmed Laghari , Assistant Resident Engineer , National Development Consultants (NDC).

There are many steps involved in concreting process as fellows

1) clean the form work & moist the surface ( earth / lean concrete) prior to start concrete

2)Make sure that vibrators are working properly  prior to start concrete.