Is there any way to get unique ip address when many system under local network with one external IP(modam)?

تم إضافة السؤال من قبل Suresh kumar , Sr Web Developer , Clerisy Solution Private limited
تاريخ النشر: 2015/10/10
Waleed Elgalab
من قبل Waleed Elgalab , Senior Business System Analyst , Naseej

you can make Port Mapping for each system using NAT technology inside your modem,

This may help you:

http://ccm.net/contents/-nat-network-address-translation-port-forwarding-and-port-trigg

Take care;