What is the list of electrical power analysis tools?

تم إضافة السؤال من قبل ALI ASGHAR , SITE ENGINEER , AL_NOOR CONSTRUCTION CO.
Arsalan Habib
من قبل Arsalan Habib , Electrical & Instrumentation Engineer , Shafi Gluco Chem

Now a days you can use Energy Analyzers for electrical power analysis. In terms of all electrical parmeters like

Volts

Amps

PF

KVAR

KW

KVA

KVARH

SOE

SLIP

p-p Voltage

p-N voltage

total power

KWH

MDI