What is import role in secretarial field ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Latheef Paredath , P.R.O , Prestige general trading contracting CO.
تاريخ النشر: 2015/10/13
Muhammad Moeen Bhatti
من قبل Muhammad Moeen Bhatti , Cluster Incharge , Premier DLC - A project of Beaconhouse Group

Managing diaries and making appointments

Booking rooms and travel arrangements

Preparing and distributing papers and documents for meetings

Taking minutes

Dealing with post

Drafting letters and other documents, such as PowerPoint presentations

Maintaining filing systems

Answering the phone and answering queries

Photocopying and printing

Using various computer packages - Word, Excel, PowerPoint