A budget manual is most likely to include A. A chart of accounts. B. Distribution instructions for budget schedules. C. Employee hiring policies?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Shaaban , Finance Manager , BOD Secretary , Al-Murjan Group Holding Company
تاريخ النشر: 2015/10/14
Zacharia Gitau
من قبل Zacharia Gitau , Senior Accountatnt , Government of Kenya

B.Distribution instructions for budget schedules.