السلام عليكم انا خريجه تجارة ولا افهم اى شئ عن المحاسبه نفسى ابدا اتعلم صح بس مش عارفه ابدئ منين؟

تم إضافة السؤال من قبل ياسمين محمد
تاريخ النشر: 2015/10/18
Ahmed  Elhadidi
من قبل Ahmed Elhadidi , مدير مالي واداري , شركة ني العربية للانتاج الاعلامي والمسموع شركة شخص واحد

أنا ممكن أعلمك من خلال النت اون لاين او من خلال الشات اقولك على ايش تسوى كل يوم وارسلك ورق وملخصات واعيشك فى جو الحياة العملية من خلال بعض الحسابات الفعلية لبعض المؤسسات