What are the minimum skills that each successful pharmaceutical research analyst should have?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/10/22
Ashish Kumar  singh
من قبل Ashish Kumar singh , Associate Manager formulation & development nutraceutical , India Glycols Ltd.

They have knowledlge about formulation,Equipment handling,documentation and regulatory regulations.

PRAMOD SIRSAT
من قبل PRAMOD SIRSAT , High Pressure Homogenizer

HE SHOULD HAVE REQUIRSD QUALIFICATION ALONG WITH EXPERIENCE, SHOULD KNOE ICH USFDA UKMHRA TGA GUIDELENCE, SHOULD KNOW ALAYTICAL GUIDLINES GMP.GLP etc