P = F / S liquid pressure = force applied to the liquid F with respect to the application surface. how could have exploited this aplication?

تم إضافة السؤال من قبل عبد السلام هلال , TECHNIQUE EDUCATION , EDUCATION
تاريخ النشر: 2015/10/26
MuhammadShaheen Iqbal
من قبل MuhammadShaheen Iqbal , Consultant Engineers SCADA, BAMS, Electrical, Instrumentation , Alrabiah Consulting Engineers

PRESSURE IS FORCE PER UNIT AREA