How to be creative when writing to regularly journal?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/09/03
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Work on your style. Creativity can't be defined, it's that unique element you bring to your work. So even if you're writing for a daily newspaper, you can play around with the words and convey the point ( unless ofcourse it's serious news reporting).

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

محاولة تقليد نمط الكتابة الإلكتروني

أثبت هذا نجاحاً ورضا عاليا لدى القراء