What is the max. cement content which can be used in actual concrete mixing?

تم إضافة السؤال من قبل Hussein aloaan , construction project mananger , شركه الفهد ودار الطعمه للتجاره العامه
تاريخ النشر: 2015/10/28
Javed Ahmed Laghari
من قبل Javed Ahmed Laghari , Assistant Resident Engineer , National Development Consultants (NDC).

maximum cement content can be determined by trial concrete mix design eg like content of cement , sand , coarse aggregate , water cement ration & compressive strength of concrete.