How re-union by employees benefits to office management after an annual festival?

تم إضافة السؤال من قبل Fazlul Hoque , Assistant Director , DoF,GoB
تاريخ النشر: 2013/09/03
Muhammad Naeem Muhammad Miskeen
من قبل Muhammad Naeem Muhammad Miskeen , Open to Work , Open to work

We can arrange re-union our employees benefits through appreciating their efforts for the company and recognize & boost up them with awards (certificates + bonuses) .