What is the necessity of customised National Electric Standards(SEC, IS etc)when International standards like IEEE and IEC are available?

تم إضافة السؤال من قبل ADNAN NAJEEB , Lead Electrical Engineer , THABAT CONSTRUCTION COMPANY
تاريخ النشر: 2015/10/30
abdalhy abdallah
من قبل abdalhy abdallah , رئيس وحدة الهندسة الكهربية , sudanese pipeline petrolium company

 both available for power facter