What are the most preferred 5 consulting companies in the region from your point of view?

تم إضافة السؤال من قبل Asem Shehata , HR Director , Egypt Gold
تاريخ النشر: 2013/09/03
Anita Viherpuro
من قبل Anita Viherpuro , Consultant , Presentte Oy

Don't know very well the consultance companies, but some: Accenture, Aon, recruitment consultancy. And of course my company, Presentte offering Employee Engagement - surveys and solutions and Wellbeing at Work.

belal mohamed mostafa soliman
من قبل belal mohamed mostafa soliman , موظف في ادارة الاعمال , لوتس

1.شركة مصر للطيران

2.شركة مصر للسياحة

3.شركات التأمين

4.شركات نقل الحاويات

5. البنوك جميعها