For a fresher, which types of job are available and what is the starting salary?

تم إضافة السؤال من قبل Rajesh Yadav
تاريخ النشر: 2015/10/31
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

Job opportunities & pay scale both varies region to region basis. In Pakistan, it is different and similarly in Gulf, the scenario is entirely different.