Electric power and frequency, what is the relationship between them?

تم إضافة السؤال من قبل عبد السلام هلال , TECHNIQUE EDUCATION , EDUCATION
تاريخ النشر: 2015/10/31
Gulam Mustafa Ali Khan
من قبل Gulam Mustafa Ali Khan , Science & English Teacher , Madina Mission School, Hyderabad, India.

Electric power is the rate at which electrical energy is transferred by an electric circuit.

The rate per second of a vibration constituting a wave, either in a material (as in sound waves), or in an electromagnetic field (as in radio waves and light).

Increase in frequency causes increase in AC power.