MRI T1 WEIGHTED VS MRI T2 WEIGHTED IMAGES?

تم إضافة السؤال من قبل OSAMA ABDELLATEF ALKADY , CONSULTANT OF CARDIOLOGY , MINISTERY OF HEALTH
RISWANAPARVEEN PULAKAMPATTI MUTHALIFA IQBAL ALI
من قبل RISWANAPARVEEN PULAKAMPATTI MUTHALIFA IQBAL ALI , Medical Coder , Access Healthcare

T1 images recovers the longitudinal magnetization whereas T2 decays the transeverse magnetisation