How can you improve your experience and skills as product manger >> water plant?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Osman Said , chemist , شركة مياه الشرب بالقاهره الكبرى
تاريخ النشر: 2015/11/01
asif nawab
من قبل asif nawab , QA/QC Inspector( Civil Works) , Arkad Engineering & Construction

As the time goes, your EXPERIENCE will increase................. as far as the improvement in skills is concerned, you have to take every step to explore things that works out.

Go for new courses.

Explore internet

read expert's blogs

chat with seniors

assist experts

0 Comments