What is benefit of cross selling and up selling as the customer officer?

تم إضافة السؤال من قبل imran khan , Area Retail Manager , Ufone
تاريخ النشر: 2013/09/04
badr elali
من قبل badr elali , Sales Supervisor , New Bravo for readymade Co.

if you done a cross selling that will be in your file so once in appraisal HR will recongize your achievements as a proactive person.