In your opinion, what's the best language to learn as a third language?

تم إضافة السؤال من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection
تاريخ النشر: 2015/11/02
Yasir Osman
من قبل Yasir Osman , مهندس الجودة والانتاج بمصنع الالبان , الشركة العربية للانتاج الحيواني في راس الخيمة

iwant to learn russian lanquage

Andrew Kluger
من قبل Andrew Kluger

I started to learn Russian six months ago with a tutor through Skype. Russian is actually more simple than you might think after learning the alphabet.