My question is about trend of mutual fund investment currently in pakistan.

تم إضافة السؤال من قبل NADIA Aziz
تاريخ النشر: 2015/11/04
chirag dave
من قبل chirag dave , Channel Partner , Affluence Commodities Pvt. Ltd, Affluence Shares and Stocks Pvt. Ltd.

Sir, I am not aware of Pakistan's Economic Conditions & not know about Pakistani Investors invest money in which sector. But in India People invest money in Mutual fund, SIP (Systematic Investment Plan). Equity Market, Trades in Commodities.