Will GPON-FTTH be successful in developing countries keeping in mind supply of electricity, financial requirements, etc?

تم إضافة السؤال من قبل ABHISHEK YADAV , Senior Manager , Etisalat
تاريخ النشر: 2015/11/05
Asim Ul Haq
من قبل Asim Ul Haq , System Administrator/ ERP Researcher , Engineering Research and IT Services Provider (ERISP), Pakistan

As far as electricity and financial resources are concern, I think GPON is very expensive and will not be successful in developing countries