What is difference between Financial and Non-Financial Reward ?

تم إضافة السؤال من قبل Alee Iftikhar , Administration & Marketing Officer , Sunrise Marketing (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/11/07
amal eid
من قبل amal eid , معلمة , نادي جينصافوط الرياضي لتحسين الضعف العلمي عند الطلاب

 financial reward you need to pay money for work or favor or do things that boss want it to develop his corporation . But non financial money not to pay money maybe do something else