How lock screen pattern to unlock, when Sony Xperia Z pattern password is forgotten?

please help me to open my lock mobile for normal open.

تم إضافة السؤال من قبل sajjad Mullaghani
تاريخ النشر: 2015/11/12
naveen naveen kumar
من قبل naveen naveen kumar , SALES MEN , ANY

Switch on your handset. Next when you see that LED light turn pink, then start press Volume Up or Volume Down key several times. Then you will be in Recovery mode. From the menu choose option "wipe data/factory reset" using Volume Down to scroll and Volume Up to confirm.