What Language problems or barriers have you faced in dealing with foreign guests or customers? What was the end result?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/12
Asma Khan
من قبل Asma Khan , Executive Assistant , Meridian Technology Solutions

get help from a co worker who knows the languag, so I could assist the customer better.

Marjorie Galuzo
من قبل Marjorie Galuzo , SECRETARY , PRIMAVERA DRY CLEANING HASSANI GROUP OF COMPANIES RAS AL KHOR, AL AWIR

In terms of language i can say that the ways it sounds/ the way they pronounced certain words and the character itself.