What is Micro and Macro - Economics ?

تم إضافة السؤال من قبل Alee Iftikhar , Administration & Marketing Officer , Sunrise Marketing (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/11/12
Meriam TALEB
من قبل Meriam TALEB , أستاذة و باحثة , المدرسة الوطنية العليا للمناجمنت

Microeconomics is generally the study of individuals and business decisions,

Macroeconomics looks at higher up country and government decisions.