What jobs are easily available to women?

Are there any recommended jobs for women especially in Dubai?

تم إضافة السؤال من قبل Tracey-Ann Monteith , Event Planner/Decorator , Wilshire Gardens
تاريخ النشر: 2013/09/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

This report has come interesting options on top industries for women in UAE: http://www.bayt.com/en/research-report-18942/

asi ngoh
من قبل asi ngoh , auditor , management consulting audit

women mostly have jobs in hotels as hosteses, human resource personels book keepers teaching just to name a few