What is External Data Representation?

تم إضافة السؤال من قبل Mian Muhammad Naeem Jan , Chief Finance Officer , Management Company
تاريخ النشر: 2015/11/14
Rizza Laura Tabelin
من قبل Rizza Laura Tabelin , OFFICE STAFF /SECRETARY , Department of Public Works and Highways (DPWH)

It is a standard data serialization format, for uses such as computer network protocols. It allows data to be transferred between different kinds of computer system.