What is meant by feasibility study and how to apply in business development and real states , and can engineers do it?

تم إضافة السؤال من قبل Saeed Saad Aziz Zaki , Project Coordination-EVA pharma-R&D building , ECE
تاريخ النشر: 2015/11/17
Stepan Aghekyan
من قبل Stepan Aghekyan , CEO/Founder , Step Real Estate Solutions

Feasibility study is process of work conducted in order to figure out the potential of a particular product or service.