What is the work of Microsoft Exchange Server, & Server 2008,2012?

تم إضافة السؤال من قبل Shekhar Shaw , Technical Support And Office Responsbility. , True Hotel Managment Pvt Ltd.
تاريخ النشر: 2015/11/20
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Microsoft Exchange Server is a calendaring and mail server developed by Microsoft that runs exclusively on the Microsoft Windows Server product line.