Object snap tracking works in combination with object snaps to enable you to temporarily acquire and track up to how many points?

A.One B.Two C.Five D.Seven

تم إضافة السؤال من قبل Jithu George , AutoCAD Draftsman & Interior Designer , Royal Commission for Jubail
تاريخ النشر: 2013/09/07
Rima Barbar
من قبل Rima Barbar , مدير مشروع , GCEC-General Company for Engineering Studies & Consulting

A-One . . . . using F9