Is Employment a new kind of Slavery?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/24
Hamza Bilal Shahid
من قبل Hamza Bilal Shahid , Systems Administrator , Albarakah Holding

It depends on employer becasue if you find a bad employer then yes it is slavery

Saifeldin Osman Ali
من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan

Depend on employee personality and employer characteristics, pad employer and week employee personality, defiantly you will be treated as slavery, but policy is always protect the best interest of both employee and employer

syed muhammad naeem
من قبل syed muhammad naeem , Quality Control Officer , Pakistan Cables

No Employment is not. The policies made for employees made him/her either employees or slaves.