هل من الضروري عند كتابة السيرة الذاتية ان اعمل واحدة عربي وواحدة إنجليزي أم واحدة بلغة واحدة؟ وماذا أفعل لو أردت كتابة سيرة ذاتية ثانية؟

تم إضافة السؤال من قبل Salah Al-Din Ayman Muhammad Mahmoud , مهندس تحت التدريب , المقاولون العرب , CEMEX
تاريخ النشر: 2013/09/07
Salah Al-Din Ayman Muhammad Mahmoud
من قبل Salah Al-Din Ayman Muhammad Mahmoud , مهندس تحت التدريب , المقاولون العرب , CEMEX

طيب انا عامل السيفي تلت تربعه بالعربي

ايه الحل؟

Shady Okasha
من قبل Shady Okasha , Senior Landscape Architect , EPEC Egyptian Professional Engineers Co.

اكتر الشركات المعمارية الكبيرة بيفضلو السيرة الذاتية بالانجليزي علشان اغلب اللوح والمسابقات بتكون بالانجليزي

حبيب علي احمد الغميري
من قبل حبيب علي احمد الغميري , SALES MANAGER OF MAKKA AND TAIF AND ALSO SUPERVISER FOR QUALITY AND PRODUCTION , MANAR AL OMRAN COMPANT FOR TRADING & INDUSTRY

هي واحده فقط بالعربي

مايحتاج