As a Fresh Graduate How to approach people to get an early job?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Yasin , Mechanical Engineer (Supervisor) , Breeze Paper Mills (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/11/25
Lenda Lenda
من قبل Lenda Lenda

Tact in dealing .... also clarify to work for the experience, not money

Mohamed Morsy Mohamed Morsy khalil
من قبل Mohamed Morsy Mohamed Morsy khalil , Secretary and translator , El khalafy company for import and export

Search first for places that you will gain more knowledge from and get more knowledge and practice.