How can we generate power from solar? And what's the difference between thermal and photovoltaic?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Salah Amir Amir , Operation support Team leader , sudatel
تاريخ النشر: 2015/11/26
Khalid Salah Amir Amir
من قبل Khalid Salah Amir Amir , Operation support Team leader , sudatel

there are tow type of the power in the solar

lighting power we can generate power by photo voltaic (solar cells )

thermal power from heat of soler by heating the steam