كيف نعرف المنطق الضبابي logique floue , fuzzy logic Quelle est la définition de la logique floue What is the definition of fuzzy logic?

تم إضافة السؤال من قبل BADR EDDINE NOURI , field electrical technologist , Eurl energy souf
تاريخ النشر: 2015/11/26
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

It is an approach for computing on the bases of the Degree of truth instead of Boolean logic i.e1 or0.