What are the risk factors of kidney failure?

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Balla Mustafa , Assist Professor , University of Bahri
تاريخ النشر: 2015/11/27
Normina Alga Mamaluba
من قبل Normina Alga Mamaluba , Dietitian , Alradadi catering ang establishment

The chances of acquiring kidney failure are greater when we age and the most considered risk factors are kidney disease, liver disease, diabetes (specially if uncontrolled), heart failure and morbid obesity.