What is the best course for Experienced Indian Safety professional with Process Safety experience seeking to migrate to Western countries?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
Jay Shah
من قبل Jay Shah , EHS Lead , Morgan Advanced materials Industries limited

Nebosh  and CSP,IOSH, MIHS and PDIS

MOATAZ ABD AL-DAYIM HUSSEIN MOHAMED SHALABY
من قبل MOATAZ ABD AL-DAYIM HUSSEIN MOHAMED SHALABY , Environment, Health & Safety manager , ORASCOM CONSTRUCTION INDUSTRIES

Language and NEBOSH Diploma