Ask me about any accounting software's related question and get your problems Solved?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/12/01
QASIM KHAN
من قبل QASIM KHAN , Admin & Finance Assistant , English Ville Academy

can we use job codes and phases in tally, if yes than how?

Magdy Saber
من قبل Magdy Saber , Finance Manager

there is no limits for sub accounts you can create

Jilani  Khan
من قبل Jilani Khan , OFFICE MANAGER/ACCOUNTAANT , BLUEBERRY TRADING L.L.C

How many sub accounts for a main account can be created in quickbooks. As per my knowledge,5 sub accounts can be create. is it right?