What is your favorite tool for project control? Primavera or Ms. Project or other tool?

تم إضافة السؤال من قبل Deni Mulya , Sr. Project Engineer & Business Development , Bormindo Nusantara
Deni Mulya
من قبل Deni Mulya , Sr. Project Engineer & Business Development , Bormindo Nusantara

Primavera is the best for project control. Thanks for your answer sir. Appreciate it.

COSMIN IORGULESCU
من قبل COSMIN IORGULESCU , SENIOR SITE MANAGER , GENERAL ELECTRIC

RANKING:

- PRIMAVERA

- SURETRAK

-MS PROJECT