How do you interview for software engineering position?

تم إضافة السؤال من قبل Feras Abualrub , Web Solutions Manager , Qistas for Information Technology
تاريخ النشر: 2013/09/09
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

interview is to based on Resume, behavior and personality driven. You will be asked about your strengths and weaknesses. How you achieved or completed certain projects, how sound you are in decision making and problem solving