What is the importance of attitude in Customer Service? Which attitudes are these?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/12/03
Anna Izabela Nagnajewicz
من قبل Anna Izabela Nagnajewicz , Customer Success Manager , Micro Focus

Positive Attitude is essential in Customer Service

..however being courteous, good manners and kindness can be also useful outside the work ;)

Turky Shuraim
من قبل Turky Shuraim , Project Manager , Business Solution Providers

Absorption of anger, provide different options, maintain the clients satisfactions