What is the advantage and disadvantage of using precast instead of cast instituted for 4 floor BLG?

تم إضافة السؤال من قبل Toufic Kawam , project manager , SAUDI OGER LTD
تاريخ النشر: 2015/12/04
hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

the general advantage of using precast element to save the time and money and this become very useful when it is difficult to make shuttering  due to large area or high building.