What is the need of general foreman in contracting companies?

تم إضافة السؤال من قبل saud javed javed , General Foreman , Gulf contractors company Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2015/12/05
Essam Mahmoud El Azzazy PMP
من قبل Essam Mahmoud El Azzazy PMP , Contracts / Legal Manager , orascom saudi

The general Forman is the person who can demonstrate and control different group of works and chase different  tasks at different area where he gained wild large experience at different field of contraction industries