In your opinion, what distinguishes AutoCAD model space (the black background, drawing space) form old-days, manual drawing papers?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdelrahim , Mechanical Sales Engineer , Samir Odeh Group
تاريخ النشر: 2015/12/06
Asif Sattar Shaikh
من قبل Asif Sattar Shaikh , Architect , Mahendra Chavan and Associates

its saving of times, making more options and time consumed is less