Is Inventory Management a part of Operations Management?

تم إضافة السؤال من قبل Prashant Nazare , Operations Manager , Amazon Research and Development
تاريخ النشر: 2015/12/07
TAOUFIK SBAI
من قبل TAOUFIK SBAI , Sales & Business Development Manager , Leoni AG

Yes , because acorrding to Little Law ;Inventory (I) = Flow Rate (R) * Flow Time (T) . and  (R,T) are fundamental performance measures in operation management