What is the deference between Graphic Designer & Art Director & is it depends on the education background or not ?

تم إضافة السؤال من قبل Shehab Mohamed Ahmed Abd Elsamiaa , Associate Creative Director , Greenish Communications
تاريخ النشر: 2015/12/07
Montaser Maher Tomiza
من قبل Montaser Maher Tomiza , Design Director , Clasicooo Network

No deference between of them but art director have more experience

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Check it out!  www.designeriz.com. Very good creative agency!